Colònies d’estiu 2018

Per segona vegada l’AMPA IES Terra Alta, vol proposar unes colònies d’estiu, que es durien a terme la primera setmana del mes de juliol. Aquesta proposta va dirigida als alumnes del institut des de 1r d’ESO a 2n Bat (17anys) que siguin associats de l’AMPA.

L’AMPA s’ha posat en contacte amb Eix Estels, que disposa d’una oferta força àmplia d’activitats i serveis d’esbarjo, essent la proposta següent la que hem escollit per als alumnes de l’IES Terra Alta, a realitzar de l’1 al 7 de juliol.

Donat que l’any passat no hi va haver un mínim d’inscripcions per a fer un grup superior a les 25 places que ens demanaven, aquest any ens han ofert la possibilitat de fer-ho en modalitat “grup d’amics”, de forma que tot i que hi hagin poques inscripcions, tothom podrà anar de colònies.


Eix Estels _ casa de colònies Mas Banyeres
Masia senyorial del S.XI, antic fortí de guerra i convent. En plena natura, al peu del cim del Puigsagordi i davant del parc Natural del Montseny. Situada a Centelles, Osona, a 52km de Barcelona i 148km de Tarragona.
Multi activitats en anglès, monitors first o superior. 24 hores en anglès. Activitats d’aventura i natura.

Paquet preu complet (pc) + activitats. Inclou tots els àpats, les activitats durant tota l’estada amb monitors 24h, iva inclòs.
Possibilitat que els monitors facin recollida i tornada dels nois/noies des del centre, si no porteu acompanyant.
Piscina amb gespa en recinte tancat

Granja d’animals

Camp de futbol, voleibol i taules de ping-pong

Instal·lacions d’aventura pròpies i camps de joc

Habitacions amb bany privat interior, de 16 a 20 llits, separació nois /noies.

3 menjadors i 4 sales d’activitats

Cuina casolana, adaptació a al·lèrgies

Estada de 7 dies/6 nits: 361€, de l’1 al 7 de juliol (+1’65€ assegurança obligatòria)
Mínim 25 places per fer inscripció de grup, si no s’arriba al mínim es farà mitjançant la modalitat “grup amics”.

Les preinscripcions s’anotaran per ordre de rebuda, i en cas de sobre passar el nombre màxim de places en oferta, es confirmarà l’assistència de les 35 primeres inscripcions. Si hi ha una baixa de preinscripció, es donarà una nova confirmació, segons ordre de llista establerta. Si hi ha prou preinscripcions per dur endavant la proposta de colònies d’estiu, es realitzarà una reunió informativa amb el personal d’Eix Estels.

 

Donat que s’ha de fer la reserva de la casa de colònies com més aviat millor, us demanem que empleneu la preinscripció a la pàgina web de l’AMPA, del 19 de març al 20 d’abril (no s’acceptaran preinscripcions passada aquesta data).

 

Més endavant, per tal de formalitzar la inscripció del grup a les colònies d’Eix Estels, us demanarem una part del cost de les colònies com a paga i senyal. Ja us en direm el dia i la quantitat més endavant.

Recordeu, butlleta de PREINSCRIPCIÓ COLÒNIES d’estiu per a alumnes associats a l’AMPA IES Terra Alta de 1r ESO a 2n BAT (17 anys), degudament emplenada a través de la pàgina de l’AMPA abans del 21 d’abril.

 

En el cas que la opció de colònies Multiactivity a Mas Banyeres no disposi de prou places, l’AMPA escollirà unes colònies amb activitats i característiques similars, en les mateixes dates i mateix preu, o el més semblant.