Alta reciclatge

Primer de tot, els membres de la Junta Directiva de l’AMPA IES Terra Alta us volem saludar i desitgem que tots estigueu bé de salut.

Finalment ha arribat el mes de juny, i, amb ell el tancament del curs acadèmic 2023-2024, i és per aquest motiu que ja estem preparant diverses tasques relacionades amb la “roda” de reciclatge per als alumnes de 1r i 2n de batxillerat.

        – INSCRIPCIÓ “RODA” 

Com ja sabeu, per tal de poder inscriure-us a la “roda de reciclatge” per als llibres de batxillerat de 1r i 2n curs, heu de ser associats de l’AMPA IES TERRA ALTA i estar al corrent de pagament de la quota anual de 20€ per alumne.

“El pack” de llibres de “la roda” es composa dels llibres de les matèries troncals (no inclou llibres de treball), i té un cost de 50€ per a 1r de BAT i 50€ per a 2n de BAT.

Els llibres són: Llengua catalana, llengua castellana, llengua anglesa i  filosofia.

Primerament haureu d’activar la vostra fitxa de soci i fer el pagament de la quota del curs 2023-2024. Tot seguit seleccioneu l’activitat INSCRIPCIÓ RODA i ja podreu fer el pagament de “la roda”, així la reserva dels llibres serà ferma. Després d’això ja no us podreu desdir de la reserva de llibres, i tampoc se us retornaran els diners.

En el cas que no sapigueu si passareu de curs o no, feu igualment la preinscripció de llibres de “la roda”, però aviseu al membre del vostre poble de la comissió de llibres, o bé envieu-nos un correu a través de la nostra web. D’aquesta forma us podrem fer un seguiment, i guardar un lot de llibres cas que fos necessari.

La comissió de llibres es posarà en contacte amb vosaltres quan es disposi de tots els lots de llibres de “la roda”, i us indicaran lloc, dia i hora per a que els passeu a recollir.

  • RETORN LLIBRES “RODA”

 Els alumnes que el curs 2023-2024 hagueu disposat del llibres de “la roda”,  recordeu que heu de repassar que no estiguin escrits, ratllats, trencats o en mal estat. Després haureu de lliurar-los al membre de la comissió de llibres del vostre poble, que comprovarà que estiguin en bon estat, i els retornarà al fons de “la roda”.  Si es detecta que retorneu un llibre en mal estat de conservació, trencat o l’heu perdut, haureu d’abonar el preu íntegre del llibre.

La comissió de llibres es posarà en contacte amb vosaltres per indicar-vos dia, hora i lloc per al retorn dels libres de “la roda”.

  •  CESSIÓ LLIBRES

Els alumnes que ho desitgin també poden fer la cessió dels seus llibres troncals de 1r i/o 2n de batxillerat, per tal de que els incloguem al fons de “la roda de reciclatge”, no cal estar inscrit a “la roda” per fer-ho, i no es bonificarà cap import per els llibres cedits.

És una forma d’ajudar a l’AMPA i a la resta d’associats, ja que ens podrem estalviar la compra d’algun lot de llibres.

Recordeu, que si teniu cap dubte, us podeu adreçar al membre de la comissió de llibres del vostre poble, o bé, enviar-nos un mail a ampaterraalta@gmail.com, o deixar-nos una nota a través de la web de l’associació www.ampaiesterraalta.cat

Gràcies a tots!!

Junta Directiva AMPA IES TERRA ALTA

 

 

COMISSIÓ DE LLIBRES

 

 

Arnes

Jesús Pallarés Bonet

 

Batea

Glòria Cea Clúa

 

Bot

Cande Andreu  Sabaté

 

Caseres

Mª Lluïsa Gombau López

Corbera d’Ebre

Mª Carme González Pujol

 

La Fatarella

Carme Roca Blanch

 

Gandesa

Mª Begonya Rulduà Mata

 

Horta de Sant Joan

Àngels Tomàs Chertó

 

El Pinell de Brai

Noèlia Hernández March

 

Vilalba dels Arcs

Mª Rosa Sampé Vaquer

 

Prat de Comte

Ana María López Badoquio

 

La Pobla de Massaluca

Yolanda Folqué Pallarés

Alta reciclatge

Moltes gràcies per la vostra atenció i col·laboració!