Saló de l’Ensenyament 2019

Benvolguts socis de l’AMPA Institut Terra Alta,

Com ja sabeu, anualment se celebra el Saló de l’Ensenyament, una de les grans cites de l’àmbit educatiu a Catalunya, on es presenta una completa i actualitzada oferta d’estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació.

Aquest any tindrà lloc entre els dies 20 al 24 de març de 2019 al Recinte Montjuïc de Barcelona.

L’Institut Terra Alta i l’AMPA han organitzat una sortida el dissabte dia 23 de març, per tal que l’alumnat pugui escollir la millor orientació per als seus estudis.

La sortida es farà des de l’estació d’autobusos de Gandesa a les 7:30 hores del matí i la tornada des de Barcelona a les 17:00 hores ( des de el mateix lloc on us hagi deixat en arribar l’autobús si no indica lo contrari el conductor).

Els alumnes que vulguin anar hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que es faci responsable d’ells. L’AMPA ni l’Institut no es faran responsables de ningú.

L’AMPA assumeix el preu de l’autobús dels alumnes que siguin associats essent per compte de les persones que assisteixen la resta de despeses (entrades, menjar, etc). El màxim de persones per alumne serà de 4. Les places son limitades i es donarà prioritat als alumnes de 1r i 2n de BAT i 4t d’ ESO.

Per evitar coa a les entrades s’aconsella que cadascú adquireixi les entrades, per internet a través d’aquest enllaç :

http://www.ensenyament.com/es/compra-entradas

Al comprar-les teniu en compte que sigui entrada de “MATÍ”.

Les inscripcions per les places de l’autobús les podeu fer a través del formulari que hi ha penjat a la web de l’ AMPA http://ampaiesterraalta.cat. El termini per inscriure’s acabarà el dilluns 18 de març de 2019 (passada aquesta data, no s’agafarà cap més inscripció).

Alta Saló de l’Ensenyament