Saló de l’Ensenyament

Com ja sabeu, anualment se celebra el Saló de l’Ensenyament, una de les grans cites de l’àmbit educatiu a Catalunya, on es presenta una completa i actualitzada oferta d’estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació.

Aquest any tindrà lloc entre els dies 18 al 22 de març de 2020 al Recinte Montjuïc de Barcelona.

L’Institut Terra Alta i l’AMPA han organitzat una sortida el dissabte dia 21 de març, per tal que l’alumnat pugui escollir la millor orientació per als seus estudis.

La sortida es farà des de l’estació d’autobusos de Gandesa a les 7:30 hores del matí i la tornada des de Barcelona a les 17:00 hores ( des de el mateix lloc on us hagi deixat en arribar l’autobús si no indica lo contrari el conductor).

Els alumnes menors d’edat que vulguin anar al Saló de l’ensenyament amb els bus de l’AMPA, hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que es faci responsable d’ells. En cas que l’alumne viatgi acompanyat d’un adult que no sigui cap dels seus tutors legals, haurà de portar un document d’autorització signat, amb nom i DNI d’un tutor i de l’acompanyant. L’AMPA ni l’Institut no es faran responsables de ningú.

L’AMPA assumeix el preu de l’autobús dels alumnes que siguin associats essent per compte de les persones que assisteixen la resta de despeses (entrades, menjar, etc). El màxim de places per alumne serà de 4. Les places són limitades i estan destinades als alumnes de 1r i 2n de BAT, 4t d’ ESO i cicles formatius, us demanem que reserveu únicament les que fareu servir.

Com a novetat d’aquest curs 2019-2020, la reserva de les places d’autobús l’haureu de fer a través de la nostra pàgina web, seleccionant “activitat saló ensenyament BCN” de la vostra fitxa de soci, on hi indicareu el nombre de places que necessiteu. En cas que l’alumne viatgi acompanyat per un adult que no sigui els tutor, n’haureu d’indicar el nom.

Per evitar coa a les entrades s’aconsella que cadascú adquireixi les entrades, per internet a través d’aquest enllaç :

http://www.ensenyament.com/es/compra-entradas

Al comprar-les teniu en compte que sigui entrada de “MATÍ”.

Les inscripcions per les places de l’autobús les podeu fer a través del formulari que hi ha penjat a la web de l’ AMPA http://ampaiesterraalta.cat. El termini per inscriure’s acabarà el dilluns 16 de març de 2020 (passada aquesta data, no s’agafarà cap més inscripció)

Alta Saló de l’Ensenyament