Saló de l’Ensenyament

Benvolguts socis de l’AMPA  Institut Terra Alta,

Com ja sabeu , anualment es dur a terme el Saló de l’Ensenyament, una de les grans cites de l’àmbit educatiu a Catalunya, on es presenta una  completa i actualitzada oferta d’estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació.

Aquest any tindrà lloc dels dies 22 al 26 de març de 2017 al Recinte Montjuïc de Barcelona.

L’Institut Terra Alta i l’AMPA han organitzat una sortida el dissabte dia 25 de març, per tal que l’alumnat pugui escollir la millor orientació per als seus estudis.

La sortida es farà des de l’estació d’autobusos de Gandesa a les 7:30 hores del matí i la tornada des de Barcelona a les 17:00 hores ( des de el mateix lloc on us hagi deixat en arribar l’autobús si no indica lo contrari el conductor).

Els alumnes que vulguin anar hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que es faci responsable d’ells. L’AMPA ni l’Institut no es farà responsable de ningú.

L’AMPA assumeix el preu de l’autobús dels associats essent per compte de les persones que assisteixen la resta de despeses (entrades, menjar, etc).  El màxim de persones per alumne serà de 4. Es donarà prioritat als alumnes de 3r i 4t d’ ESO i 1r i2n de BAT.

Per evitar coa a les entrades s’aconsella que cadascú adquireixi les entrades, per internet a través d’aquest enllaç : http://www.ensenyament.com/ca/compra-entrades. Al comprar-les teniu en compte que sigui entrada de “MATÍ”.

Per mes informació podeu accedir a la pagina

Per inscriuries teniu que omplir el seguen formulari, el termini per inscriure’s acabarà el dimecres 15 de març de 2017