Saló de l’Ensenyament

 

AMPA INS TERRA ALTA
Ctra. de Vilalba, núm. 30
43780 – Gandesa
ampaterraalta@gmail.com

Gandesa, 31 de gener de 2024

Com ja sabeu, anualment se celebra el Saló de l’Ensenyament, una de les grans cites de l’àmbit educatiu a Catalunya, on es presenta una completa i actualitzada oferta d’estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació.

Aquest any tindrà lloc del 13 al 17 de març de 2024 al Recinte Montjuïc de Barcelona.

L’AMPA de l’Institut Terra Alta ha organitzat una sortida per al dissabte dia 16 de març, per tal que l’alumnat pugui escollir la millor orientació per als seus estudis.

La sortida es farà des de l’estació d’autobusos de Gandesa a les 7:00 hores del matí i la tornada des de Barcelona a les 17:00 hores ( des de el mateix lloc on us hagi deixat en arribar l’autobús, si el conductor no indica una altra ubicació).

Els alumnes menors d’edat que vulguin anar al Saló de l’Ensenyament amb els bus de l’AMPA, hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que se’n faci responsable. En cas que l’alumne vagi acompanyat d’un adult que no sigui cap dels seus tutors legals, haurà de portar un document d’autorització signat, amb nom i DNI d’un tutor i de l’acompanyant. L’AMPA no es farà responsable de ningú.

L’AMPA assumeix el preu de l’autobús dels alumnes que siguin associats i dels acompanyants, essent per compte de les persones que assisteixen la resta de despeses (entrades, menjar, etc). El màxim de places per alumne serà de 4 (1+3). Les places són limitades i estan destinades als alumnes de 1r i 2n de BAT, 4t d’ ESO i Cicles Formatius. Us demanem que reserveu únicament les places que fareu servir.

La reserva de les places d’autobús s’haurà de fer a través de la nostra pàgina web www.ampaiesterraalta.cat, seleccionant Intranet Ampa, entrar a vostra fitxa de soci i seleccionar “activitat saló ensenyament BCN”, on hi indicareu el nombre de places que necessiteu. En cas que l’alumne vagi acompanyat per un adult que no sigui cap dels seus tutor, n’haureu d’indicar el nom.

Per evitar cues al arribar per a comprar l’entrada, s’aconsella que cadascú adquireixi les entrades prèviament a la web

https://www.ensenyament.com
Al comprar-les teniu en compte que sigui entrada del 1r TORN (9:00-12:30h)

El termini per fer la incripció acaba el divendres 8 de març de 2024.

La Junta

 

Alta Saló de l’Ensenyament