Activitats 2018/2019

Benvolgudes famílies!

Ja tenim aquí un nou inici de curs, 2018-2019. Com ja sabreu, des de l’AMPA, en col·laboració amb la Direcció de l’Institut Terra Alta i les Ampes de les escoles de la nostra comarca, posem a disposició dels alumnes associats tot un seguit d’activitats que es desenvolupen al mateix institut, a les escoles i a diverses instal·lacions esportives.

Les activitats acadèmiques proposades des de l’AMPA INS Terra Alta, es duran a terme en les instal·lacions de l’Institut.

Els alumnes que siguin socis de l’AMPA IES Terra Alta, es beneficien d’un preu especial en relació al establert per a usuaris, en les mateixes activitats realitzades fora del centre. A les activitats organitzades per l’AMPA INS Terra Alta, només hi tindran accés els alumnes associats.

Activitat Descripció Responsable Horari Preu
Anglès Reforç de la compressió lectora i l’expressió oral Heidi Goddard

(English Castle)

Dilluns 15´00-16’00h 10€ mes x 1h setmanal
Reforç escolar Desenvolupament d’hàbits de treball escolar Agusti Cerveto

(Ganivet psicopedagògic)

Dimecres 15´30-16´30h 15€ mes x 1h setmanal
Tècniques estudi Tècniques i hàbits d’estudi Agusti Cerveto

(Ganivet psicopedagògic)

A concretar 20€ mes x 1h setmanal

Les activitats esportives proposades des de l’AMPA INS Terra Alta, fora del Pla Català de l’Esport, només seran accessibles per als alumnes associats:

Activitat Descripció Responsable Lloc Horari Preu
Pàdel Esport per equips Jordi Pallarés

 

Pàdel Gandesa Dimecres 15´30-16´30h 25€ x pista

6/7 alumnes x pista

Les activitats esportives proposades des de l’AMPA INS Terra Alta del Pla Català de l’Esport, només seran accessibles per als alumnes associats:

Activitat Descripció Responsable Lloc Horari Preu
G. rítmica Esport per equips Jeza Institut Divendres 15´20-16´20h 15€ mes x 1 hora setmanal
Patinatge Esport per equips Qualisport (*) Poliesportiu Gandesa Divendres 18´00-19´30h 20€ mes x 1´30 setmanal

 

Esports individuals inclosos al Pla Català de l’Esport
Atletisme escacs Tennis Balls i ritmes Gimnàstica rítmica Tennis taula
Birles Patinatge Btt Cros Pàdel altres

 

Esports col·lectius inclosos al Pla Català de l’Esport
 Basquet Futbol sala Futbol 7 Futbol 11 handbol
Aquestes activitats es duran a terme en les diferents escoles de la Terra Alta i l’institut, segons disponibilitat, horari i preu establert a cada centre

L’AMPA es reserva el dret de modificar els horaris de les activitats extraescolars, si així fos necessari.

 

(*) Aquesta activitat l’ofereix l’AMPA de l’Escola Puig Cavaller de Gandesa, i es realitzarà al poliesportiu municipal. Per a les alumnes de l’ IES Terra Alta i alumnes de secundària de l’Escola Puig Cavaller, agrupades per edats.

Les activitats proposades del Pla Català de l’Esport es duran a terme a les diferents escoles de la Terra Alta i a l’Institut. Heu de tenir en conte, que no totes les activitats es realitzen a totes les escoles.

Si esteu interessats en realitzar algun d’aquests esports, demaneu informació d’horari i preu a les Ampes escolars, i empleneu la BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ a la web www.ampaiesterraalta, per poder mutualitzar-vos a càrrec de l’AMPA INS Terra Alta si en sou socis. La mutualització de cada participant té un cost de 9€.

Es recorda que tots els alumnes que participin en ACTIVITATS ESPORTIVES han d’estar ASSEGURATS.

Els alumnes que no estiguin assegurats, no podran participar en activitats esportives, competicions o trobades, ja siguin socis de l’AMPA o no ho siguin.

L’AMPA només es farà càrrec de les assegurances de les activitats a dalt indicades, en els horaris i llocs establert per cada Ampa, així com de les activitats realitzades en dies de competicions o trobades establertes en el Pla Català de l’Esport.

Els alumnes que no siguin socis, hauran de fer-se càrrec del pagament de l’assegurança (9€), dirigint-se al Consell Esportiu de la Terra Alta.

Si us voleu associar a l’AMPA INS Terra Alta, també trobareu a la web la butlleta d’associació, i gaudireu de les diverses activitats proposades per l’AMPA per a tot el curs acadèmic.

Data límit per a inscripcions de les activitats extraescolars – 28 setembre de 2018

Inici previst per a les activitats extraescolars – 2 d’octubre de 2018